Thale Ingvild Øfsteng

Thale er utdannet fysioterapeut fra Høgskolen i Sør-Trøndelag i 2008. Hun har erfaring fra flere institusjoner i spesialisthelsetjenesten som Røros -, Grande- og Ringen rehabiliteringssenter i tillegg til Revmatismesykehuset. Thale har spesial kompetanse på kreft og lymfeødem, komplett fysikalsk lymfedrenasje 2016, aktiv mot kreft instruktør 2017. Utover dette brenner hun for kvinnehelse og har etterutdanning innen bl.a. bekkenplager, trening i svangerskap og barseltid og yoga for gravide. Thale kan tilby både gruppetreninger og individuelle timer for kvinner med bekkenplager, gravide, barselopptrening og fatigue / smerteproblematikk. Hun har gradert driftstilskuddsavtale med Lillehammer kommune.

Covid-19

Velkommen til undersøkelse, behandling og treningsveiledning ved Aktivklinikken Lillehammer. 

Vi har vanlig åpningstid, men har, for å beskytte både dere og oss innført følgende smittevernstiltak:

  1. Alle våre pasienter pålegges å avlyse timer dersom de skulle har symptomer som kan være forenlig med Covid 19. Gi beskjed til oss så tidlig du kan.
  2. På venterommet har vi fordelt stolene slik at det blir god avstand. Husk å sprite hender når du kommer, og når du forlater Aktivklinikken. Vi oppfordrer også alle til å ha med munnbind og å bruke dette i drosja,på bussen,  og på venterommet hvis det er mange der.
  3. Vi har midlertidig avviklet muligheten til egentrening i våre lokaler (bruk av treningskort)  for å minske antall personer tilstede og dermed øke avstand i treningsarealene.
  4. Gruppetrening er redusert, men enkelte grupper med få deltakere gjennomføres med strenge smittevernsprosedyrer.
  5. Individuelle behandlinger skjer som før men vi holder mer avstand til dere når dette er mulig. Munnbind brukes når vi ikke kan holde anbefalt avstand.
  6. Videokonsultasjon er mulig – spør vår sekretær 
  7. Smittetrykket i Lillehammer er fremdeles moderat: La oss sammen gjøre det vi kan for at dette skal fortsette!