Endre Vold-Engesli

Endre Vold-Engesli er manuellterapeut. Han tok grunnutdanning i fysioterapi ved JCVU Århus (Danmark) i 2005-2008, og klinisk master i manuellterapi ved Universitetet i Bergen, 2015/16. Han har bred erfaring med muskel- og skjelettplager og har, i tillegg til mange år i privat praksis, jobbet på Rehabiliteringssentre hvor fokuset også har vært på nevrologi, pasienter med langvarige smertetilstander og hjerte/kar- og lungelidelser. Han har videreutdanning innenfor tverrfaglig tilnærming til langvarige smerter og har blant annet interesse for rygg og nakkeplager. Som manuellterapeut kan han henvise til spesialisthelsetjenesten og radiologi der det vurderes som nødvendig. Endre er vikar for Christine og jobber fulltid ved Aktivklinikken og har driftsavtale med Lillehammer kommune.

Covid-19

Velkommen til undersøkelse, behandling og treningsveiledning ved Aktivklinikken Lillehammer. 

Vi har vanlig åpningstid, men har, for å beskytte både dere og oss innført følgende smittevernstiltak:

  1. Alle våre pasienter pålegges å avlyse timer dersom de skulle har symptomer som kan være forenlig med Covid 19. Gi beskjed til oss så tidlig du kan.
  2. På venterommet har vi fordelt stolene slik at det blir god avstand. Husk å sprite hender når du kommer, og når du forlater Aktivklinikken. Vi oppfordrer også alle til å ha med munnbind og å bruke dette i drosja,på bussen,  og på venterommet hvis det er mange der.
  3. Vi har midlertidig avviklet muligheten til egentrening i våre lokaler (bruk av treningskort)  for å minske antall personer tilstede og dermed øke avstand i treningsarealene.
  4. Gruppetrening er redusert, men enkelte grupper med få deltakere gjennomføres med strenge smittevernsprosedyrer.
  5. Individuelle behandlinger skjer som før men vi holder mer avstand til dere når dette er mulig. Munnbind brukes når vi ikke kan holde anbefalt avstand.
  6. Videokonsultasjon er mulig – spør vår sekretær 
  7. Smittetrykket i Lillehammer er fremdeles moderat: La oss sammen gjøre det vi kan for at dette skal fortsette!