Treningsgruppe med fokus på bekken

Onsdager 13.00- 14.15.

Dette er treningstimen for deg som sliter med smerter i bekkenet, men også påfølgende plager som kan komme rundt hofter og rygg.
Det er en skånsom time hvor man varmer opp uten å måtte hoppe eller jogge, men likevel skal kunne komme opp i puls å bli gjennomvarm. Gjennom timen vil du bli oppmerksom på muskulaturen i bekkenbunnen og lære deg gode øvelser for aktivering og avspenning av disse. Ulike styrke- og stabiliseringsøvelser rundt mage/rygg og bekken vektlegges. Øvelsene vil variere mellom bruk av treningsball, matter, slynge, kettelbells mm. Tilpassede balanseøvelser vil også prege deler av timen. I treningens siste del legger vi inn tøyninger av anspent «holdemuskulatur» samt en avspenning hvor fokus på pusten vil være sentral.
Varighet: 75min. Kurset går over hele høsten med løpende inntak.

Ta kontakt med fysioterapeut Thale Øfsteng for individuell konsultasjon før gruppe deltagelse. thale.ofsteng@aktivklinikken.no Mobil: 92338909

Pris: Det gis refusjon fra HELFO i treningsperioden. Må påregnes en egenandel opp til frikort andelstak 2.

Covid-19

Velkommen til undersøkelse, behandling og treningsveiledning ved Aktivklinikken Lillehammer. 

Vi har vanlig åpningstid, men har, for å beskytte både dere og oss innført følgende smittevernstiltak:

  1. Alle våre pasienter pålegges å avlyse timer dersom de skulle har symptomer som kan være forenlig med Covid 19. Gi beskjed til oss så tidlig du kan.
  2. På venterommet har vi fordelt stolene slik at det blir god avstand. Husk å sprite hender når du kommer, og når du forlater Aktivklinikken. Vi oppfordrer også alle til å ha med munnbind og å bruke dette i drosja,på bussen,  og på venterommet hvis det er mange der.
  3. Vi har midlertidig avviklet muligheten til egentrening i våre lokaler (bruk av treningskort)  for å minske antall personer tilstede og dermed øke avstand i treningsarealene.
  4. Gruppetrening er redusert, men enkelte grupper med få deltakere gjennomføres med strenge smittevernsprosedyrer.
  5. Individuelle behandlinger skjer som før men vi holder mer avstand til dere når dette er mulig. Munnbind brukes når vi ikke kan holde anbefalt avstand.
  6. Videokonsultasjon er mulig – spør vår sekretær 
  7. Smittetrykket i Lillehammer er fremdeles moderat: La oss sammen gjøre det vi kan for at dette skal fortsette!