Gravidtrening

Tilpasset trening for gravide med gjennomgang av fødselsforberedende øvelser

Onsdager kl 1415- 1530.

Rullerende inntak hele våren.
Timene gjennom semesteret vil variere mellom rene yogainspirerte klasser med høyt fokus p fødselsforberedende øvelser til treningstimer bestående av kondisjon og styrke. Det vil legges spesielt fokus på gode øvelser for stabilitet i rygg, bekken og hofte. Timene varierer i bruk av utstyr som f.eks. slynger, strikker, yogamatter og pilatesball. Alt er tilrettelagt for deg som er gravid. Fysioterapeuten legger vekt på kvalitet og hensiktsmessig teknikk under hele treningen. Det vil være fokus på instruert bekkenbunnstrening og uttøyning av sentral muskulatur. Trening i trygge rammer under graviditeten er positivt både for mor og Lille i magen. Enkle trinn og moderat intensitetsnivå. Individuelle tilpasninger ses på som en nødvendighet hver enkelt vil måtte ta hensyn til.

Påmelding og individuell konsultasjon for oppstart hos fysioterapeut med spesialkompetanse på gravidtrening, Thale Øfsteng. thale.ofsteng@aktivklinikken.no

Varighet: 75min. Treningene går gjennom hele semesteret og det er løpende inntak. Ikke nøl med å ta kontakt.

Pris: Det gis refusjon fra HELFO i treningsperioden. Det må påregnes en egenandel opp til frikort andelstak 2.

Covid-19

Velkommen til undersøkelse, behandling og treningsveiledning ved Aktivklinikken Lillehammer. 

Vi har vanlig åpningstid, men har, for å beskytte både dere og oss innført følgende smittevernstiltak:

  1. Alle våre pasienter pålegges å avlyse timer dersom de skulle har symptomer som kan være forenlig med Covid 19. Gi beskjed til oss så tidlig du kan.
  2. På venterommet har vi fordelt stolene slik at det blir god avstand. Husk å sprite hender når du kommer, og når du forlater Aktivklinikken. Vi oppfordrer også alle til å ha med munnbind og å bruke dette i drosja,på bussen,  og på venterommet hvis det er mange der.
  3. Vi har midlertidig avviklet muligheten til egentrening i våre lokaler (bruk av treningskort)  for å minske antall personer tilstede og dermed øke avstand i treningsarealene.
  4. Gruppetrening er redusert, men enkelte grupper med få deltakere gjennomføres med strenge smittevernsprosedyrer.
  5. Individuelle behandlinger skjer som før men vi holder mer avstand til dere når dette er mulig. Munnbind brukes når vi ikke kan holde anbefalt avstand.
  6. Videokonsultasjon er mulig – spør vår sekretær 
  7. Smittetrykket i Lillehammer er fremdeles moderat: La oss sammen gjøre det vi kan for at dette skal fortsette!