Running School

De fleste av oss har ikke blitt opplært i hvordan vi skal løpe og tror at god løpsteknikk er noe alle lærer seg naturlig. Løping er en ferdighet og vi kan forbedre denne ferdigheten, lære deg å løpe mer effektivt og raskere.

«Running is simple, but its not easy!» – Mike Antoniades

Vi kan hjelpe deg å nå dine mål ved å veilede deg til å bevege deg bedre og dernest løpe bedre. Vi utvikler et treningsprogram for deg og guider deg hvert eneste steg på veien.

Hvordan gjør vi det?

Hvis du signer deg opp til Running School får du 6 sesjoner og en oppfølgingstime 2-4 uker etter.

Vår 6 sesjons-pakke begynner med Biomekansisk Analyse der vi filmer deg på tredemølle. Vi bruker et videoanalyseverktøy som viser bevegelsesmønster og identifiserer områder man kan forbedre for å redusere skaderisiko og/eller forbedre prestasjon. Den første sesjonen vil det også bli gjennomført Running School Movement Screen for å se på grunnleggende bevegelsesmønstre og eventuelle svakheter som kan være til hinder for optimal prestasjon. Denne bevegelsesanalysen vil være en guide for styrketrening, spisset mot løping.

De resterende sesjonene vil fokuset være på å forbedre de områdene som ble avdekket ved analysen gjennom en unik coaching metode sammen med styrke- og mobilitetstrening, samt løpeprogram du selv gjennomfører i mellom sesjonene. Når alle sesjonene er gjennomført går vi igjennom målene som ble satt første sesjon og du vil få en video «før og etter». Etter omtrent 3 uker kommer du tilbake og vi gjør en vurdering om teknikken sitter og om du er fornøyd!

The Running School er etablert av Mike Antoniades, som har 30 års erfaring med barn, pasienter, mosjonister og OL-og VM-medaljører i friidrett. Han har jobbet med Ranieri og Mourinho i Chelsea og et utall klubber i fotball, rugby, håndball og ishockey. Aktivklinikken er stolte over å være eneste sertifiserte Running School i Norden. Gjennom løps- og bevegelsesanalyse, korrektive øvelser og treningsprotokoller, lærer vi folk å løpe bedre, raskere og med mindre skaderisiko. Etter skader og operasjoner kan det også være nødvendig å relære/korrigere løpsteknikk. Vi hjelper de som løper rett fram og de som gjør raske retningsendringer (f.eks. fotball-, håndball-, basket- og tennisspillere) i alle aldre. Hans, Einar og Kristoffer er sertfiserte som Running Scool Master Coach.