Medisinsk Yoga

For hvem passer Medisinsk Yoga? Denne yogaformen er spesielt utviklet for medisinske formål, og er tilpasset de fleste fysiske og psykiske begrensninger. Øvelsene er myke og rolige og kombineres med pusteteknikker og meditasjon. MediYoga hjelper deg til større bevissthet, stabilitet, ro og harmoni. I timen gjennomgås en rekke enkelt-øvelser som kan brukes hver for seg eller settes sammen til lengre yogaprogram.
Hva er spesielt med MediYoga? MediYoga er en terapeutisk yogaform, basert på den gamle yogaformen Kundalini vevet sammen med aspekter fra tradisjonell kinesisk medisin (TKM) og moderne medisin. Du trenger ikke være syk for å gjøre MediYoga, og vil ha like stor glede av den uansett hvor du er i livet eller hvilken forfatning helsen din er.
I dag brukes Medisinsk Yoga som rehabilitering ved 25 norske helseinstitusjoner, deriblant Radiumhospitalet (kreftrehabilitering), Ressurssenter Øst, Catosenteret, Feiringklinikken (hjerterehabilitering), Stavanger kommune – avdeling for psykisk helse og Asker og Bærum sykehus.
For påmelding og individuell konsultasjon ta kontakt på fysio@aktivklinikken.no og reserver plass på neste ledige kurs.
Varighet: ca 75min.
Pris: Det gis refusjon fra HELFO i treningsperioden. Må påregnes en egenandel opp til frikort andelstak 2.