Cathrine Hødal

Cathrine er utdannet massasjeterapeut 2010 og personlig trener 2013 fra Axselsons Bodywork School i Oslo.
Cathrine har flere års allsidig arbeidspraksis som både massør, treningsveileder og PT. Hun har driftet og jobbet i egen klinikk, på Skeikampen SPA, som mobil massør i Lillehammer og Oslo området, på Spenst treningssenter på Lillehammer og som massør/ idrettsmassør Aktivklinikken siden 2017. Hun har også jobbet som treningsveileder, individuell oppfølging og gruppetrening ved Frisklivssentralen på Fåberg/Lillehammer. Cathrine brenner også for lavterskeltrening og har bred erfaring i å individuelt tilpasse aktivitet med fokus på glede. Hun har tidligere drevet kampsport og er opptatt av allsidighet og kan gi tips om øvelser som man fint kan flette inn i hverdagen både inne og ute. Hun har fokus på å tilrettelegge for livsstilsendringer du vil og kan klare å være i.

Cathrines motto: «Ta små skritt i hverdagen i riktig retning og finn din fysiske aktivitet som du trives i og en livsstilsendring du vil og kan klare å være i.

Covid-19

Velkommen til undersøkelse, behandling og treningsveiledning ved Aktivklinikken Lillehammer. 

Vi har vanlig åpningstid, men har, for å beskytte både dere og oss innført følgende smittevernstiltak:

  1. Alle våre pasienter pålegges å avlyse timer dersom de skulle har symptomer som kan være forenlig med Covid 19. Gi beskjed til oss så tidlig du kan.
  2. På venterommet har vi fordelt stolene slik at det blir god avstand. Husk å sprite hender når du kommer, og når du forlater Aktivklinikken. Vi oppfordrer også alle til å ha med munnbind og å bruke dette i drosja,på bussen,  og på venterommet hvis det er mange der.
  3. Vi har midlertidig avviklet muligheten til egentrening i våre lokaler (bruk av treningskort)  for å minske antall personer tilstede og dermed øke avstand i treningsarealene.
  4. Gruppetrening er redusert, men enkelte grupper med få deltakere gjennomføres med strenge smittevernsprosedyrer.
  5. Individuelle behandlinger skjer som før men vi holder mer avstand til dere når dette er mulig. Munnbind brukes når vi ikke kan holde anbefalt avstand.
  6. Videokonsultasjon er mulig – spør vår sekretær 
  7. Smittetrykket i Lillehammer er fremdeles moderat: La oss sammen gjøre det vi kan for at dette skal fortsette!