Peder Sahlin

Peder Sahlin har sin grunnutdannelse som fysioterapeut Høgskolen i Oslo, 1997-2001. Han har en mastergrad i manuellterapi fra Universitetet i Bergen, 2007-2009. Han er godkjent spesialist i manuellterapi NMF og har en internasjonal 2-årig utdanning i regi av IOC for fysioterapeuter som jobber med landslag – «Diploma in Sport Physical Therapies».
Han har jobbet innen aktivitets- og idrettsmedisin ved Aktivklinikken Lillehammer siden han var med å grunnlegge klinikken i 2001. I perioden 2011 til 2018 jobbet han som manuellterapeut for Norges Skiforbund, alpinlandslaget for herrer. Siden 2020 har han jobbet i helseteamet til Lillehammer Ishoyckeyklubb i Eliteserien og fra 2021 er han en del av helseteamet til rekruttlandslag skiskyting, NSSF.
Peder jobber med utredning og behandling av muskel-skjelettlidelser, behandling av barn med Kiss-Kidd, tilpasser Vasyli såler og er i tillegg sertifisert sykkeltilpasser innen Retul-systemet siden 2014. Sertifisert innen Functional Movement Screening.
Peder har refusjonsrett og driftsavtale med Lillehammer kommune.

 

Covid-19

Velkommen til undersøkelse, behandling og treningsveiledning ved Aktivklinikken Lillehammer. 

Vi har vanlig åpningstid, men har, for å beskytte både dere og oss innført følgende smittevernstiltak:

  1. Alle våre pasienter pålegges å avlyse timer dersom de skulle har symptomer som kan være forenlig med Covid 19. Gi beskjed til oss så tidlig du kan.
  2. På venterommet har vi fordelt stolene slik at det blir god avstand. Husk å sprite hender når du kommer, og når du forlater Aktivklinikken. Vi oppfordrer også alle til å ha med munnbind og å bruke dette i drosja,på bussen,  og på venterommet hvis det er mange der.
  3. Vi har midlertidig avviklet muligheten til egentrening i våre lokaler (bruk av treningskort)  for å minske antall personer tilstede og dermed øke avstand i treningsarealene.
  4. Gruppetrening er redusert, men enkelte grupper med få deltakere gjennomføres med strenge smittevernsprosedyrer.
  5. Individuelle behandlinger skjer som før men vi holder mer avstand til dere når dette er mulig. Munnbind brukes når vi ikke kan holde anbefalt avstand.
  6. Videokonsultasjon er mulig – spør vår sekretær 
  7. Smittetrykket i Lillehammer er fremdeles moderat: La oss sammen gjøre det vi kan for at dette skal fortsette!