Kristoffer Sæther

Kristoffer Sæther har sin grunnutdannelse som fysioterapeut fra Fontys Hogeschool, Eindhoven, 2008. Han har videreutdanning i kognitiv terapi for fysioterapeuter.
Kristoffer har erfaring fra rehabiteringssenter (Granheim lungesykehus 2008 og Sølvskottberget rehabiliteringsenter med ME-pasienter 2008-2009). Han har jobbet ved Aktivklinikken siden 2009 og var fysioterapeut for LFK i perioden 2009-2019.
Kristoffer har ansvar for NTG-elever innenfor idrettene håndball, alpint, freeski og klatring. Han jobber også med pasienter med langvarige smertetilstander, skadeforebygging, idrettsskader, utredning av akutte skader og aktiv rehabilitering. Han tilbyr løpsanalyse og ufører trykkbølgebehandling.
Kristoffer jobber som helprivat fysioterapeut, men vikarierer med refusjonerett/driftstilskudd i perioden jan-okt 2021.

Covid-19

Velkommen til undersøkelse, behandling og treningsveiledning ved Aktivklinikken Lillehammer. 

Vi har vanlig åpningstid, men har, for å beskytte både dere og oss innført følgende smittevernstiltak:

  1. Alle våre pasienter pålegges å avlyse timer dersom de skulle har symptomer som kan være forenlig med Covid 19. Gi beskjed til oss så tidlig du kan.
  2. På venterommet har vi fordelt stolene slik at det blir god avstand. Husk å sprite hender når du kommer, og når du forlater Aktivklinikken. Vi oppfordrer også alle til å ha med munnbind og å bruke dette i drosja,på bussen,  og på venterommet hvis det er mange der.
  3. Vi har midlertidig avviklet muligheten til egentrening i våre lokaler (bruk av treningskort)  for å minske antall personer tilstede og dermed øke avstand i treningsarealene.
  4. Gruppetrening er redusert, men enkelte grupper med få deltakere gjennomføres med strenge smittevernsprosedyrer.
  5. Individuelle behandlinger skjer som før men vi holder mer avstand til dere når dette er mulig. Munnbind brukes når vi ikke kan holde anbefalt avstand.
  6. Videokonsultasjon er mulig – spør vår sekretær 
  7. Smittetrykket i Lillehammer er fremdeles moderat: La oss sammen gjøre det vi kan for at dette skal fortsette!