Håvard Selbæk

Håvard Selbæk er spesialist i manuellterapi, NFF. Han har jobbet i privatpraksis med aktivitetsmedisin siden 2003 og jobbet ved Aktivklinikken siden sommeren 2010. Manuellterapiutdanningen har han tatt ved University of Queensland, Australia 2006. Håvard gjør diagnostisk ultralyd på skader i muskel-skjelettapparatet, og har drevet med dette siden 2007. Han tok i 2013 videreutdanning i ultralydveiledede injeksjonsteknikker ved UiB. Håvard er meget interessert i sykling og har advanced sertifisering som sykkeltilpasser i Retul systemet. Han tilpasser såler fra Vasyli og Solestar.

Covid-19

Velkommen til undersøkelse, behandling og treningsveiledning ved Aktivklinikken Lillehammer. 

Vi har vanlig åpningstid, men har, for å beskytte både dere og oss innført følgende smittevernstiltak:

  1. Alle våre pasienter pålegges å avlyse timer dersom de skulle har symptomer som kan være forenlig med Covid 19. Gi beskjed til oss så tidlig du kan.
  2. På venterommet har vi fordelt stolene slik at det blir god avstand. Husk å sprite hender når du kommer, og når du forlater Aktivklinikken. Vi oppfordrer også alle til å ha med munnbind og å bruke dette i drosja,på bussen,  og på venterommet hvis det er mange der.
  3. Vi har midlertidig avviklet muligheten til egentrening i våre lokaler (bruk av treningskort)  for å minske antall personer tilstede og dermed øke avstand i treningsarealene.
  4. Gruppetrening er redusert, men enkelte grupper med få deltakere gjennomføres med strenge smittevernsprosedyrer.
  5. Individuelle behandlinger skjer som før men vi holder mer avstand til dere når dette er mulig. Munnbind brukes når vi ikke kan holde anbefalt avstand.
  6. Videokonsultasjon er mulig – spør vår sekretær 
  7. Smittetrykket i Lillehammer er fremdeles moderat: La oss sammen gjøre det vi kan for at dette skal fortsette!