Kristin Sønstegård Kragelund

Kristin Sønstegård Kragelund har sin grunnutdannelse som fysioterapeut fra Høgskolen i Oslo, 2006/2009. Hun har en mastergrad i manuellterapi fra Curtin University, 2012. Hun er godkjent manuellterapeut og primærkontakt, siden 2014 og har godkjenning som spesialist i idrettsfysioterapi, NFF, siden 2020. Hun har jobbet i privat praksis siden 2010 og begynte å jobbe ved Aktivklinikken i 2016. Ved siden av dette jobbet hun fra 2015 til 2018 for landslaget for syn- og bevegelseshemmede, langrenn og skiskyting, og har etter dette jobbet for Norges Skiskytterforbund hvor hun har fulgt opp rekruttlandslaget for kvinner. Kristin er en del av behandlernettverket til Idrettens Skadetelefon. Kristin har bred erfaring og interesse for akutte og langvarige muskelskjelettplager, og jobber i hovedsak med dette. Hun jobber 50% ved Aktivklinikken og har refusjonsrett.

Covid-19

Velkommen til undersøkelse, behandling og treningsveiledning ved Aktivklinikken Lillehammer. 

Vi har vanlig åpningstid, men har, for å beskytte både dere og oss innført følgende smittevernstiltak:

  1. Alle våre pasienter pålegges å avlyse timer dersom de skulle har symptomer som kan være forenlig med Covid 19. Gi beskjed til oss så tidlig du kan.
  2. På venterommet har vi fordelt stolene slik at det blir god avstand. Husk å sprite hender når du kommer, og når du forlater Aktivklinikken. Vi oppfordrer også alle til å ha med munnbind og å bruke dette i drosja,på bussen,  og på venterommet hvis det er mange der.
  3. Vi har midlertidig avviklet muligheten til egentrening i våre lokaler (bruk av treningskort)  for å minske antall personer tilstede og dermed øke avstand i treningsarealene.
  4. Gruppetrening er redusert, men enkelte grupper med få deltakere gjennomføres med strenge smittevernsprosedyrer.
  5. Individuelle behandlinger skjer som før men vi holder mer avstand til dere når dette er mulig. Munnbind brukes når vi ikke kan holde anbefalt avstand.
  6. Videokonsultasjon er mulig – spør vår sekretær 
  7. Smittetrykket i Lillehammer er fremdeles moderat: La oss sammen gjøre det vi kan for at dette skal fortsette!