Ida Stange Foss

Ida er manuellterapeut og spesialist i idrettsfysioterapi, MNFF. Ida har sin grunnutdannelse som fysioterapeut fra Høyskolen i Oslo (ferdig i 2007). Hun har en mastergrad i idrettsfysioterapi fra Norges Idrettshøyskole (2009-2011) og studerte manuellterapi ved Universitetet i Bergen (2013-2014). Ida har tidligere jobbet ved rehabiliteringssenter, på ulike private klinikker samt innenfor ryggforskning ved Ullevål universitetssykehus. Hun har videre jobbet med langrennslandslaget siden 2013. Ida har bred erfaring innenfor muskel-skjelettplager og har en spesiell interesse for for ryggplager. Hun jobber 50% ved Aktivklinikken og har refusjonsrett.

Covid-19

Velkommen til undersøkelse, behandling og treningsveiledning ved Aktivklinikken Lillehammer. 

Vi har vanlig åpningstid, men har, for å beskytte både dere og oss innført følgende smittevernstiltak:

  1. Alle våre pasienter pålegges å avlyse timer dersom de skulle har symptomer som kan være forenlig med Covid 19. Gi beskjed til oss så tidlig du kan.
  2. På venterommet har vi fordelt stolene slik at det blir god avstand. Husk å sprite hender når du kommer, og når du forlater Aktivklinikken. Vi oppfordrer også alle til å ha med munnbind og å bruke dette i drosja,på bussen,  og på venterommet hvis det er mange der.
  3. Vi har midlertidig avviklet muligheten til egentrening i våre lokaler (bruk av treningskort)  for å minske antall personer tilstede og dermed øke avstand i treningsarealene.
  4. Gruppetrening er redusert, men enkelte grupper med få deltakere gjennomføres med strenge smittevernsprosedyrer.
  5. Individuelle behandlinger skjer som før men vi holder mer avstand til dere når dette er mulig. Munnbind brukes når vi ikke kan holde anbefalt avstand.
  6. Videokonsultasjon er mulig – spør vår sekretær 
  7. Smittetrykket i Lillehammer er fremdeles moderat: La oss sammen gjøre det vi kan for at dette skal fortsette!