Ida Stange Foss

Ida Stange Foss har sin grunnutdannelse som fysioterapeut fra Høyskolen i Oslo, 2007. Hun har en mastergrad i idrettsfysioterapi fra Norges Idrettshøyskole (2011) og en mastergrad i manuellterapi fra Høyskolen i Bergen (2014). Hun er godkjent manuellterapeut og primærkontakt, og har godkjenning som spesialist i idrettsfysioterapi, NFF, siden 2016. Hun jobbet innen rehabilitering (Landaasen rehabiliteringssenter og Granheim lungesykehus) fra 2007-2009 og i privat praksis i Oslo i perioden 2009-2012. Videre jobbet hun som forskningskoordinator ved FORMI (OUS) fra 2012-2013 og var tilknyttet langrennslandslaget som fysioterapeut i perioden 2014-2018.

Siden 2014 har hun jobbet ved Aktivklinikken og Gausdal fysioterapi. Ida er tilknyttet behandlernettverket til Idrettens Helsesenter. Ida har refusjonsrett.

Covid-19

Velkommen til undersøkelse, behandling og treningsveiledning ved Aktivklinikken Lillehammer. 

Vi har vanlig åpningstid, men har, for å beskytte både dere og oss innført følgende smittevernstiltak:

  1. Alle våre pasienter pålegges å avlyse timer dersom de skulle har symptomer som kan være forenlig med Covid 19. Gi beskjed til oss så tidlig du kan.
  2. På venterommet har vi fordelt stolene slik at det blir god avstand. Husk å sprite hender når du kommer, og når du forlater Aktivklinikken. Vi oppfordrer også alle til å ha med munnbind og å bruke dette i drosja,på bussen,  og på venterommet hvis det er mange der.
  3. Vi har midlertidig avviklet muligheten til egentrening i våre lokaler (bruk av treningskort)  for å minske antall personer tilstede og dermed øke avstand i treningsarealene.
  4. Gruppetrening er redusert, men enkelte grupper med få deltakere gjennomføres med strenge smittevernsprosedyrer.
  5. Individuelle behandlinger skjer som før men vi holder mer avstand til dere når dette er mulig. Munnbind brukes når vi ikke kan holde anbefalt avstand.
  6. Videokonsultasjon er mulig – spør vår sekretær 
  7. Smittetrykket i Lillehammer er fremdeles moderat: La oss sammen gjøre det vi kan for at dette skal fortsette!