Einar Kalsæg

Einar er fysioterapeut utdannet ved Høgskolen i Oslo 2006 og har i tillegg en bachelor i Fysisk Aktivitet og Helse fra Norges Idrettshøgskole. Einar har siden 2011 jobbet deltid for Olympiatoppen Innlandet der han er fagansvarlig for teknikk/motorikk. Einar har bred erfaring med utredning og behandling av muskel-skjelettplager samt rehabilitering etter skade og operasjon. Er en del av behandlernettverket til Idrettens Helsesenter. Jobber i tillegg som foredragsholder innen helse og treningsrelaterte temaer. Tidligere aktiv fotballspiller med erfaring fra toppfotball.

Covid-19

Velkommen til undersøkelse, behandling og treningsveiledning ved Aktivklinikken Lillehammer. 

Vi har vanlig åpningstid, men har, for å beskytte både dere og oss innført følgende smittevernstiltak:

  1. Alle våre pasienter pålegges å avlyse timer dersom de skulle har symptomer som kan være forenlig med Covid 19. Gi beskjed til oss så tidlig du kan.
  2. På venterommet har vi fordelt stolene slik at det blir god avstand. Husk å sprite hender når du kommer, og når du forlater Aktivklinikken. Vi oppfordrer også alle til å ha med munnbind og å bruke dette i drosja,på bussen,  og på venterommet hvis det er mange der.
  3. Vi har midlertidig avviklet muligheten til egentrening i våre lokaler (bruk av treningskort)  for å minske antall personer tilstede og dermed øke avstand i treningsarealene.
  4. Gruppetrening er redusert, men enkelte grupper med få deltakere gjennomføres med strenge smittevernsprosedyrer.
  5. Individuelle behandlinger skjer som før men vi holder mer avstand til dere når dette er mulig. Munnbind brukes når vi ikke kan holde anbefalt avstand.
  6. Videokonsultasjon er mulig – spør vår sekretær 
  7. Smittetrykket i Lillehammer er fremdeles moderat: La oss sammen gjøre det vi kan for at dette skal fortsette!