Linn Rosenlund

Linn Rosenlund har sin grunnutdannelse som fysioterapeut fra Høgskolen i Oslo, 2006. Hun har en mastergrad i idrettsfysioterapi fra Norges idrettshøgskole, 2011. Hun har godkjenning som spesialist i idrettsfysioterapi, NFF, siden 2015.
Hun har jobbet i privat praksis ved Bryn medisinske senter i Oslo fra 2007-2011, Ottestadhallen Aktiv fra 2012-2018 og ved Aktivklinikken siden 2015. I tillegg har hun også vært tilknyttet Norges håndballforbund siden 2009, hvor hun de siste årene har jobbet som fysioterapeut for rekruttlandslaget for damer.
Linn har bred erfaring innen aktiv rehabilitering av akutte og kroniske muskel-/skjelettplager, inkludert idrettsskader og opptrening før og etter operasjon. Hun er sertifisert AktivA-terapeut og holder regelmessig kurs. Hun er også godkjent behandler i behandlernettverket til Idrettens skadetelefon.
Linn har refusjonsrett og driftsavtale med Lillehammer kommune.

Covid-19

Velkommen til undersøkelse, behandling og treningsveiledning ved Aktivklinikken Lillehammer. 

Vi har vanlig åpningstid, men har, for å beskytte både dere og oss innført følgende smittevernstiltak:

  1. Alle våre pasienter pålegges å avlyse timer dersom de skulle har symptomer som kan være forenlig med Covid 19. Gi beskjed til oss så tidlig du kan.
  2. På venterommet har vi fordelt stolene slik at det blir god avstand. Husk å sprite hender når du kommer, og når du forlater Aktivklinikken. Vi oppfordrer også alle til å ha med munnbind og å bruke dette i drosja,på bussen,  og på venterommet hvis det er mange der.
  3. Vi har midlertidig avviklet muligheten til egentrening i våre lokaler (bruk av treningskort)  for å minske antall personer tilstede og dermed øke avstand i treningsarealene.
  4. Gruppetrening er redusert, men enkelte grupper med få deltakere gjennomføres med strenge smittevernsprosedyrer.
  5. Individuelle behandlinger skjer som før men vi holder mer avstand til dere når dette er mulig. Munnbind brukes når vi ikke kan holde anbefalt avstand.
  6. Videokonsultasjon er mulig – spør vår sekretær 
  7. Smittetrykket i Lillehammer er fremdeles moderat: La oss sammen gjøre det vi kan for at dette skal fortsette!