Siste nyheter

Da begynner vi å få på plass en kursplan for høsten 2017 og våren 2018. Bekreftede kursholdere er som følger:

18. oktober - Lieven Maesschalck - Move to cure, knee rehab update

12. og 13. mars - Jill Cook - Tendon update

19. og 20. april - Jo Nijs, Kelly Ickmans - Central Sensitisation in Clinical practice. Physiotherapy as Brain Therapy for patients with Chronic pain.

Påmelding gjøres på www.deltager.no
... Se merSe mindre

Se på Facebook
·Del

Aktivklinikken Lillehammer søker massasjeterapeut/idrettsmassør!

På grunn av stor pågang og økende oppdragsmengde ønsker Aktivklinikken å utvide sitt helsefaglige team med en massasjeterapeut/idrettsmassør.
Aktivklinikken er lokalisert i flotte lyse lokaler i Håkons Hall og har 9 fysioterapeuter, 5 manuellterapeuter og en massasjeterapeut samt helsesekretærer. Klinikken har et nært samarbeid med Olympiatoppen Innlandet og deres lege, basistrener, psykolog og kostholdsveileder i samme lokale.
Aktivklinikken ønsker en dyktig massasjeterapeut/idrettsmassør for arbeid med både aktive utøvere, mosjonister og andre. Vi tilbyr et godt tverrfaglig arbeidsmiljø med høy kompetanse innen flere fagområder. Mulighet for arbeid på både dag- og ettermiddagstid.
Nærmere opplysninger om stillingen og søknad med CV kan rettes til daglig leder Peder Sahlin på e-post: peder.sahlin@aktivklinikken.no
... Se merSe mindre

Se på Facebook
·Del

Anne Mette starter på igjen med styrkesirkel på torsdager fra 19-20. Første økt blir 24.8. Pris per gang er 150 kr
Håper vi ses🏋️‍♀️💪
... Se merSe mindre

Se på Facebook
·Del

Klinikken

fasadeAktivklinikken Lillehammer as ble etablert i oktober 2001.

Aktivklinikken Lillehammer AS jobber med både idrettsutøvere og mosjonister.  Mest jobber vi dog med mennesker med plager fra muskel- og skjelettapparatet, nevrologi og onkologi (kreft). Fra 2016 har enkelte terapeuter fra Løkkegata fysioterapi og Strandtorget fysioterapi og manuellterapi slått seg sammen med oss. Vi er nå 11 fysioterapeuter, 4 manullterapeuter og 2 massasjeterapeuter.

Høsten 2015 utvidet klinikken sine lokaler, vi har tatt over lokalene som Olympiske museum hadde tidligere.

Klinikken har vil etterhvert ha et omfattende gruppetilbud. Dette er et satsningområdet for 2016, mange av gruppene er oppe og går. Les mer under “gruppetimer”.

Vi ønsker også å være et  regionalt kompetansesenter innenfor fysioterapi. Klinikken vil arrangere kurs for pasienter og for behandlere. Følg med, nærmere informasjon kommer.

Vi har et tett samarbeid med Olmpiatoppen Innlandet og i den forbindelse tilknyttet en lege i en 100% stilling, bortsett fra de dagene han er ute å reiser med skiskytterjentenes landslag.

Andre samarbeidspartnere er Lillehammer kommune, Norges Toppidrettsgymnas, Lillehammer Fotballklubb, Lillehammer Cykleklubb og Lillehammer Skiklubb.

Kontaktinformasjon

Tlf: 41 75 60 00
Nordseterveien 45
Håkons Hall
2618 Lillehammer
fysio@aktivklinikken.no