Siste nyheter

Sommerferien begynner å nærme seg, og flere av treningsgruppene våres tar en liten pause. Vi planlegger å starte opp igjen til høsten. Noen av gruppene som har ledig kapasitet er;
- Treningsgruppe for lungepasienter
- Hverdagsrehabilitering for seniorer, men fokus på funksjon og balanse.

Intr i å vite mer om andre gruppetilbud se på hjemmesiden vår.

Ta kontakt, gjerne på mail for å melde dere på.
For å delta må dere ha henvisning til fysioterapi.

God sommer
... Se merSe mindre

Se på Facebook
·Del

Kursdag nr to er over. Sminkekurs for kreftpasienter😃 Masse gode tips, god veiledning og flotte produkter sendte flotte kursdeltagere hjem 👌 Og produktene, ja det ble reneste julekvelden for deltagerne :👌Flere kurs kommer 😁 ... Se merSe mindre

Se på Facebook
·Del

Kveldsseminar for kreftpasienter er nå gjennomført. En liten ide som endelig har fått startet å utvikle seg. 13 flotte deltagere og flere fine kolleger. Takk til dyktige Camilla M Aasen og Marie Myklebø som ble med på dette. Godt fagstoff og gode smaksprøver for kreativ ernæring ble lagt frem
Denne reisen blir spennende fremover 😁Flere kurs settes opp utover høsten 👌
... Se merSe mindre

Se på Facebook
·Del

Klinikken

fasadeAktivklinikken Lillehammer as ble etablert i oktober 2001.

Aktivklinikken Lillehammer AS jobber med både idrettsutøvere og mosjonister.  Mest jobber vi dog med mennesker med plager fra muskel- og skjelettapparatet, nevrologi og onkologi (kreft). Fra 2016 har enkelte terapeuter fra Løkkegata fysioterapi og Strandtorget fysioterapi og manuellterapi slått seg sammen med oss. Vi er nå 11 fysioterapeuter, 4 manullterapeuter og 2 massasjeterapeuter.

Høsten 2015 utvidet klinikken sine lokaler, vi har tatt over lokalene som Olympiske museum hadde tidligere.

Klinikken har vil etterhvert ha et omfattende gruppetilbud. Dette er et satsningområdet for 2016, mange av gruppene er oppe og går. Les mer under “gruppetimer”.

Vi ønsker også å være et  regionalt kompetansesenter innenfor fysioterapi. Klinikken vil arrangere kurs for pasienter og for behandlere. Følg med, nærmere informasjon kommer.

Vi har et tett samarbeid med Olmpiatoppen Innlandet og i den forbindelse tilknyttet en lege i en 100% stilling, bortsett fra de dagene han er ute å reiser med skiskytterjentenes landslag.

Andre samarbeidspartnere er Lillehammer kommune, Norges Toppidrettsgymnas, Lillehammer Fotballklubb, Lillehammer Cykleklubb og Lillehammer Skiklubb.

Kontaktinformasjon

Tlf: 41 75 60 00
Nordseterveien 45
Håkons Hall
2618 Lillehammer
fysio@aktivklinikken.no