Anette Harildstad

Anette er utdannet helse- og treningsterapeut. Hun har vært  stipendutøver i Alpint ved Department of Physical Education, Brigham Young University, Provo/Utah, der hun studerte Exercise- and Health Promotion (1987-1991). Hun har også en Bachelor of Science i Exercise and Sports, ved College of Health Departement, University of Utah, Salt Lake City/Utah (1991-1993). Anette er i tillegg utdannet massasjeterapeut fra Axelsons Bodywork School, Oslo (1997-1998).

Anette har flere års allsidig arbeidspraksis med varierete pasientgrupper med ulike utfordringer (Klinikk for Alle, NTG, SWIX Sport, Napratklinikken, Skogli helse- og rehabiliteringssenter, Helsesirkelen, Livibevegelse og skipatruljen i Hafjell Alpinsenter). Hun har bred erfaring med akuttskader, rehabilitering og fra helse- og fitnessbransjen.

Anette har stor interesse for toppidrett. Hun er tidligere toppidrettsutøver på det norske telemarkslandslaget og har jobbet som massasjeterapeut i ulike landslags støtteapparater. Hun har faglig fordypning innenfor feltet og har videre spesialisering innenfor sport- og triggerpunktmassasje. Etter mange års erfaring fra Feldenkrais metoden (ATM) og Yoga Somatics har hun stort fokus på pust, avspenning og naturlig bevegelse. Anette er opptatt av hele mennesket og benytter seg av en helhetlig tilnærming.

Mange av de hun behandler terapeutisk på benk får også treningsoppfølging både individuelt og i grupper.

Anette har jobbet på Aktivklinikken siden 2013.

 

 

Covid-19

Velkommen til undersøkelse, behandling og treningsveiledning ved Aktivklinikken Lillehammer. 

Vi har vanlig åpningstid, men har, for å beskytte både dere og oss innført følgende smittevernstiltak:

  1. Alle våre pasienter pålegges å avlyse timer dersom de skulle har symptomer som kan være forenlig med Covid 19. Gi beskjed til oss så tidlig du kan.
  2. På venterommet har vi fordelt stolene slik at det blir god avstand. Husk å sprite hender når du kommer, og når du forlater Aktivklinikken. Vi oppfordrer også alle til å ha med munnbind og å bruke dette i drosja,på bussen,  og på venterommet hvis det er mange der.
  3. Vi har midlertidig avviklet muligheten til egentrening i våre lokaler (bruk av treningskort)  for å minske antall personer tilstede og dermed øke avstand i treningsarealene.
  4. Gruppetrening er redusert, men enkelte grupper med få deltakere gjennomføres med strenge smittevernsprosedyrer.
  5. Individuelle behandlinger skjer som før men vi holder mer avstand til dere når dette er mulig. Munnbind brukes når vi ikke kan holde anbefalt avstand.
  6. Videokonsultasjon er mulig – spør vår sekretær 
  7. Smittetrykket i Lillehammer er fremdeles moderat: La oss sammen gjøre det vi kan for at dette skal fortsette!