Siste nyheter

Da begynner vi å få på plass en kursplan for høsten 2017 og våren 2018. Bekreftede kursholdere er som følger:

18. oktober - Lieven Maesschalck - Move to cure, knee rehab update

12. og 13. mars - Jill Cook - Tendon update

19. og 20. april - Jo Nijs, Kelly Ickmans - Central Sensitisation in Clinical practice. Physiotherapy as Brain Therapy for patients with Chronic pain.

Påmelding gjøres på www.deltager.no
... Se merSe mindre

Se på Facebook
·Del

Aktivklinikken Lillehammer søker massasjeterapeut/idrettsmassør!

På grunn av stor pågang og økende oppdragsmengde ønsker Aktivklinikken å utvide sitt helsefaglige team med en massasjeterapeut/idrettsmassør.
Aktivklinikken er lokalisert i flotte lyse lokaler i Håkons Hall og har 9 fysioterapeuter, 5 manuellterapeuter og en massasjeterapeut samt helsesekretærer. Klinikken har et nært samarbeid med Olympiatoppen Innlandet og deres lege, basistrener, psykolog og kostholdsveileder i samme lokale.
Aktivklinikken ønsker en dyktig massasjeterapeut/idrettsmassør for arbeid med både aktive utøvere, mosjonister og andre. Vi tilbyr et godt tverrfaglig arbeidsmiljø med høy kompetanse innen flere fagområder. Mulighet for arbeid på både dag- og ettermiddagstid.
Nærmere opplysninger om stillingen og søknad med CV kan rettes til daglig leder Peder Sahlin på e-post: peder.sahlin@aktivklinikken.no
... Se merSe mindre

Se på Facebook
·Del

Anne Mette starter på igjen med styrkesirkel på torsdager fra 19-20. Første økt blir 24.8. Pris per gang er 150 kr
Håper vi ses🏋️‍♀️💪
... Se merSe mindre

Se på Facebook
·Del

Diagnostisk ultralyd

Full-Digital-Color-Doppler-Ultrasound-Diagnosis-System-HY6000-Aktivklinikken tilbyr diagnostisk ultralyd av muskel- og skjelettapparatet. Dette gjør vi for å kunne gjøre en grundig utredning i forhold til diagnostisering av skaden, og for å kunne gi pasienten en mest mulig nøyaktig prognose for rehabiliteringen.  Diagnostisk ultralyd kan brukes i undersøkelse av muskler, sener, leddbånd og ledd. Vi har da muligheten til å påvise skader i leddbånd, sener og muskler, økt veske i ledd, sener og slimposer. Ved undersøkelser av sener kan vi identifisere kalkformasjon og slitasjeendringer (tendinose).  Ultralydundersøkelsen er dynamisk slik at pasienten kan utføre den smertefulle bevegelsen mens man scanner med ultralydsystemet. Man kan derfor også identifisere skader til muskel-skjelett systemet som er sekundært til endringer i bevegelsessystemet.